понеділок, 9 вересня 2013 р.

З полюванням не склалося, але з грибами - АЖ БІГОМ!

Суботу та неділю 7-8 вересня знову провів із сім'єю у тещі в селі. І оскільки полювання було "ніяке", то гайнули цілим сімейством в ліс по гриби.
В суботу виїхали десь приблизно в 10-00 (після того, як я повернувся із полювання, перекусив щось, навів лад із зброєю і трохи вмився). І за півтори-дві години назбирали з відро польських та кілька білих грибів. Народу в лісі була тьма, незважаючи на те, що субота в селі - класичний напружений робочий день по домашньому господарству.
На другий день виїхали ще затемна. Взяли із собою ще сусідку Аллу, котра виросла в лісі (родом із села Бечаль, розташованого поміж сіл Деражно та Звіздівка). Забігаючи наперед скажу, що вона одна назбирала грибів стільки, як ми четверо :).
Півтори години я ходив як ідіот - у відрі калатало штук 7-8 польських грибів. Все шукав "чарівного" місця, де гриби можна було би косити 8-). Не знайшовши, повернувся назад, практично до стоянки "танка", і там нарешті мені "поперло". Фактично на площі десь 50х50 метрів, не відходячи від машини, я назбирав повне відеречко польських, ще й штук 8-9 гарних білих грибів. Внизу кілька фоток "з натури" (фотки клікабельні).

Немає коментарів: