середу, 11 вересня 2013 р.

Московія, вона ж країна Моксель, нічого спільного з Руссю не мала

Сабдж.
Див. малюнок (клікабельний). Це не добре і не погано - це просто так є.
Більше того - вона завжди ворогувала з нею.
Не знаю, чому москалі так пнуться довести, що вони також мають відношення до Русі (до речі, ніяких київських, чи московських, чи новгородських русів не було. Це все вигадки московітів. Була єдина Русь) - то ж Орда також мала своїх героїв! І воювала Орда вельми пристойно, і заклала основи фіскальної/податкової політики, котрі стали базовими для всього цивілізованого світу... Навіщо ж соромитися своїх "батьків"?
Пояснення одне - "розумом москалів не пойнять..." /(С)/
Після ознайомлення із історією та культурою половецького народу мені, наприклад, приємно та гордо, що в сучасних українців є велика частка їхньої крові. Це були конкретні воїни! З ним рахувалися всі київські князі, із Великим Святославом включно! І вельми шкода, що в результаті так і не прийшли наші предки з ними до злагоди :(.
Справедливості ради слід також зазначити, що на підтвердження давнім здогадкам любої тверезомислячої людини сучасні наукові дослідження, котрі базуються на аналізі та систематизації Y-хромосомних гаплогруп однозначно свідчать про те, що у цивілізованому світі просто не існує якоїсь "чистої" раси. Всі раси на певних етапах свого історичного розвитку отримували потужне вливання від "сторонніх" народів-донорів.
А ось іще один вельми цікавий аргумент кого Європа сприймала Руссю, а кого "Мордором" :)

Додано 12.09.2013: і ще ось цікаві матеріали. Варто й далі по вказаних у статті лінках піти...

Немає коментарів: