суботу, 19 жовтня 2013 р.

ОПСОСи ох..ли в корєнь :(

Мерзотники кінчені, злодюги та шахраї. Як і вся с.рана окупаційна влада.
Прийшла вчора СМСка від служби МТС "GOOD'OK" (короткий номер 700). Цитую:
"Вітаємо! Мелодія [Happiness] була встановлена на 30 днів безкоштовно. По закінченню вказаного терміну сплата вартості 9 грн. за мелодію відбувається кожні 30 днів до самостійної відмови від мелодії. (Відмова - END00130356 у СМС на 700)".
Такий прийом в рекламному маркетингу називається opt-out, але в цивілізованому світі він не розрахований на стягнення реального бабла з людей! А виключно на отримання реклами, від якої слід відписуватися явним чином, якщо не бажаєш її отримувати. (На відміну від цього напівшахрайського методу opt-out метод opt-in передбачає попередню згоду абонента на отримання реклами).
Цей випадок, гадаю, пояснює чому в моєї тещі та дружини кудись діваються гроші з рахунку вже кілька місяців. Вони тупо не читають подібних СМС (або не вникають в них) і відразу видаляють. А слід, як бачите, реально відписуватись від таких "подаруночків".
А скільки таких бабусь та дідусів є по Україні!!!
Буду писати скаргу в нацкомісію по зв'язку. Нехай накажуть баблом п.дарасів.

2 коментарі:

Олег Гринчук сказав...

Накатав скаргу. Завтра відправлю поштою.

Олег Гринчук сказав...

Відправив. Побачимо що буде. Можливо, хтось в НКРЗІ лише й чекав формального приводу, щоби зістригти "пару бабла" із цього ОПСОСа :))

І, до речі, мою тещу МТС таки "виставив" на бабло: втюхав їй якийсь довбаний рінгтон по opt-out. За 9 грн. звісно. Шакали, мля :(