пʼятницю, 15 жовтня 2010 р.

Нова робота

Ось тут вже писав, що місяць тому "поступив на службу" :). То вже можу сказати куди. Управляюча компанія під назвою ТОВ "Кратос". Керує багатьма підприємствами. З найсуттєвіших активів (бо є ще купа малосуттєвих в загальному балансі):
  • три хлібозаводи по області
  • зерновий елеватор
  • шляхово-експлуатаційна дільниця
  • один з найбільших (якщо не найбільший) в області АПК (агропромисловий комплекс)
Посада - CIO. Вже без префіксу "в. о.".
Сьогодні, знаменуючи останній день випробувального терміну, проводив для вищого керівництва компанії презентацію "Концепція розвитку ІТ-управління компанії" (історично якось так склалося, що тут ІТ-підрозділ називають не відділом/службою, а управлінням). Тобто, озвучував своє бачення напрямків та векторів розвитку ІТ в компанії. Цільовій аудиторії презентація, здається, сподобалася. Хоча акценти бізнес (керівництво) розставив, прямо скажемо, відмінні від тих, на які можна було сподіватися, або про які говорить "класична теорія". Проте нас всіх порадував той факт, що "загальна сума" моїх думок і думок вищого керівництва були абсолютно тотожні. Різниця, повторюсь, була лише в акцентах/пріоритетах вищого керівництва/співвласників, котрих за станом на сьогодні я просто не міг знати, оскільки планував їх виявити на етапі написання "Стратегії розвитку ІТ".
Подумую зараз, а чи не забабахати на своєму блозі спец. розділ, в якому описувати всі питання/роздуми, з котрими буду стикатися, працюючи на посаді СІО... Може хтось щось інколи підкаже, або й сам поділюся всякими різними цікавими моментами/прийомчиками.

4 коментарі:

Dmitry сказав...

> чи не забабахати на своєму блозі спец. розділ, в якому описувати всі питання/роздуми, з котрими буду стикатися, працюючи на посаді СІО

ну, конечно... это было бы очень интересно.

Олег Гринчук сказав...

ОК. Створю. Так і назву його - "СІО".

Анонім сказав...

Мае віншаванні з добрым уладкаваннем. Жадаю поспехаў.

P.S. З вялікай цікавасцю чытаю Ваш блог.

Олег Гринчук сказав...

2 5oro5: Щиро дякую, сябре, на доброму слові! З великою цікавістю познайомлюся і з Вашим ЖЖ (Живим Журналом)