неділю, 24 жовтня 2010 р.

Рибалка в с. Ходоси, Хотинь та Метків

Сьогодні вранці поїхали з братом порибалити зі спінінгом в нові для нас місця (ріка Горинь та її стариця на ділянках сіл Ходоси, Хотинь, Метків). Особисто я був там по одному разу (один раз в Меткові та один раз в Ходосах), а мій Тарас - вперше.
Сама рибалка була нульовою. Бо хижак навіть не "скидався" над водою. Ото лише по одному "сходу" невеличкого окуня в нас було з самого ранку. Таких самих як ми колег по захопленню було на водоймі досить багато. І ніхто з них, як і ми, не бачив жодного "удару". Відмовлялася в цей день риба брати, хоч плач. Згадалося, що напередодні сусід говорив, що аналогічна ситуація (абсолютно хижак не йшов на блешню) була і на Басовому Куті, де він підробляє сторожем. Тобто, гадаю, що прекрасна погода, котра встановилася два дні тому, мала своїм наслідком підвищення атмосферного тиску. І риба ще не встигла адаптуватись до цього.
Але як би там не було, ми досхочу помилувалися природою. І повірте, таки було чим (див. фотки). Навіть "індастріал-пейзаж" досить гармонійно вписувався в цей сонячний день.

Немає коментарів: