середу, 26 січня 2011 р.

Велика морока для батька при продажі обійстя, отриманого в спадщину від його покійної мами (моєї бабусі)

------------------------------------- Flame mode On --------------------------------------
Як же ж я ненавиджу це бл.дюче окупаційне утворення, котре дехто називає українською державою (яка вона в біса українська!!! Гопота одна "інтэрнацыональная"!). Разом зі всіма його президентами-урками, злодійкуватими камсамолістами-лідарасами-дєпуташками, ох..ївшими камуняцькими кабмінами і всім ї.анутим лідарастичним чиновництвом як столичного так і регіонального розливу. Горіти вам, падлюки, вічно в геєні вогненній не лише за те, що ви, скоти, крадете як перед смертю у сиріт та знедолених, а й за ті падлючі "закони"-понятія, що ви наприймали для людей! Скоти ох.ївші... Не мине вас кара Господня, о ні!
------------------------------------- Flame mode Off --------------------------------------
Суть справи: вже 4 місяці ганяють батька як солоного зайця по всіх кабінетах за довідками, потрібними для оформлення купівлі-продажу обійстя (хати та земельної ділянки), котре батько отримав у спадщину після смерті своєї покійної мами (моєї бабусі). Бабуся перед смертю геть усе приватизувала, завірила та документально оформила, вважаючи, що т.ч. полегшить батьку вступ у володіння спадщиною. При чому заплатила за все вельми немало грошей, котрі відкладувала зі своєї мізерної пенсії.
І ось тепер, коли після виснажливих, довгих та дорогих (не менше кількох тисяч гривень пішло на вироблення всіх довідок, сплату податків і т.п.!) поневірянь батька залишилось оформити останню довідку "Про відсутність обтяженості земельної ділянки" (сьогодні за нею в обласне управління земельних ресурсів ходила моя дружина, бо батько вже нездужає) - виявилося, що всі акти про право власності на землю треба переробляти! Бо вони вироблені на прізвище покійної батькової мами, котре не співпадає з батьковим (бабуся після війни вдруге вийшла заміж та взяла прізвище батькового вітчима, котрий був активним членом КПЗУ. Для того, щоби порятувати і себе, і маленького батька перед совєтами, оскільки в її родині просліджувалися явні зв'язки з партизанкою УПА. В принципі  вітчим мого батька був хорошою і дуже нещасною людиною - фашисти живцем спалили всю його сім'ю: дружину і двох дітей. Але мова зараз не про це).
Нотаріального засвідчення (прямо на акті про власність на земельну ділянку) того, що Богдан Гринчук (мій батько) є рідним сином Надії Гуц (його покійна мама, а моя бабуся) і єдиним її спадкоємцем, виявляється абсолютно не достатньо і не дає батьку офіційно визнаного "державою" права власності на цю ділянку!
Тому тепер батьку слід заново (як колись його нині покійна мама) ходити по бл.дючим бюрократичним канторам, стояти в неймовірних чергах, платити шалене (як для його пенсії 830 грн./міс.) бабло (сказали, що в районі 1500-1600 грн. - це якщо офіційно) і наново переробляти акти на власність. А потім з цими новими актами, якщо виживе, знову йти в управління земельних ресурсів за довідкою.
Цю криваву окупаційну х.йню, котру чомусь називають державою, слід нещадно, під корінь знищити! А найбільш одіозних її лідарасів, котрі наприймали подібні закони (а їх є безліч таких, котрі роблять життя людей просто нестерпним), висадити на загострені осикові палі і розвішати по гілляках та ліхтарях!
Хто ж почне?! Хто?!!!

3 коментарі:

Riko сказав...

Підписуюсь під кожним словом про державний стрій та корумповані бюрократичні морди.

Відповідь на запитання "Хто почне?" досить своєрідна з мої точки зору.

Почне той у кого є певна влада, вплив, ресурси та гроші. Щоб отримати ресурси та гроші у достатніх об'ємах для демократично-військового перевороту (іншого вже не дано) потрібні інвестори, а інвестори - це бізнес зі-своїми післяреволюційними інтересами. Знову повертаємось до бізнесу при владі. Loop

Олег Гринчук сказав...

2Riko: Ви абсолютно праві, Євгене, якщо розглядати ситуацію в "класичному" плані "є чужі сучі сини, а є свої". І "свої" буцімто кращі за чужих.
Але після Майдану-2004 я вже (і, гадаю, що далеко не лише я) в життю не підтримаю жодних сучих синів (і дочок, ага).
Як відрізнити "сучих" від "не сучих"? - Та дуже просто. Дивимося на діла (що вони до цього моменту зробили і як себе позиціонували), на програму дій і вирішуємо.
Відносно грошей - мені колись одна дуже відома в Україні (особливо серед справжніх громадських активістів) кришталево чесна людина сказала, що отримати фінансування під реально демократичні, кгхм..., перетворення в принципі можна і без якихось, е-е-е-е..., надмірних зобов'язань перед інвесторами. Не сказати, що вельми легко (особливо після періоду лідарастичних "рук, котрі не крали" і "всьо прапало нах!"), але можна. Проте лише під відповідних людей (з відповідною репутацією) з відповідним планом дій!

Riko сказав...

Дякую за відповідь Олеже.

Насправді діло тут стоїть в організації та в ідейній підкутості молоді (і немолоді в т.ч.). До мене з різних куточків неньки доносяться цікаві факти… буцімто народ активно збирається в групки, відробляють тактико-військові навики, щось собі думають… і вже півроку цей підпільний рух розвивається з геометричною прогресією. Рух цей – дуже розрізнений. Головна мета – це об’єднання активістів під одним прапором з консолідованим ідейним (стримуючим) підґрунтям. Є у мене рушниця, є майже перегорівше бажання дій… але де свисток ? Де побратими. Від поп*здьожи до діла величезна прірва. Зараз дивлюсь своїми великими очима на мапу України і бачу самий простий-непростий вихід – об’єднання.
П.С.
Читав в туалеті Урядовий кур’єр (де ж його ще читати, в хату цей цинізм вносити не хочеться), і там є статистика доходів громадян… Ахметов на спижжаних державних підприємствах: шахтах, заводах, портах…(він же сам нічого не побудував і не зробив) має дохід більше ніж усі бюджетними України разом взяті. Такого одно мудака притиснути з конфіскацією і можна підняти зарплати бюджетникам у два рази. А таких мудаків у нас в Україні 67.