неділю, 30 січня 2011 р.

Третій сеанс лікування

Тут, власне, навіть і не маю чого багато писати... Прийшов. Лікар, як завжди, уважно вислухав суб'єктивні відчуття/скарги, перепитав/уточнив деякі моменти, на основі отриманих даних прикинув як має виглядати нинішній сеанс рефлексотерапії, записав все це в медичну карту  і повів на сам сеанс.
На сеансі, як і в попередній раз, ввів в 5 точок біля хребта препарат і ще на інших 5 точок чарівна медсестричка Оксана акумулювала ВЧ-випромінювання за допомогою спец. приладу. Я заплатив за все 100 грн., красно подякував Олександру Івановичу та Оксані і пішов собі з Богом :)
Додам лише те, що в моїй медичній карті, окрім призначення та дати наступних відвідин, лікар коротко написав "динаміка позитивна" і особливо енергійно-позитивно зреагував на інформацію від мене, що протягом майже всього тижня я відчував якесь незрозуміле зудіння (не сверблячка, а саме як ніби мурашки бігають) в районі попереку та копчика :). Котрого (зудіння) перед цим не спостерігалось.
Лікар пояснив це тим, що в названих районах в мене поступово відновлюється нормальна нервова чутливість. Привівши у вигляді аналогії зудіння, котре супроводжує "відлежану" вночі  під час сну руку, коли вона поступово приходить до нормального стану.

Немає коментарів: