четвер, 13 січня 2011 р.

Ну чому, чому мене й..бані окупанти-гопники примушують об'єднуватися ось із цими?!

Сабдж. Я б і хотів дружити з цінителями Л. та А. Толстого, Ф. Достоєвського, А. Чехова, М. Пришвіна, М. Вєллєра... І навіть кілька (конкретно трьох автохтонних, бо українців, чи людей інших національностей, котрі постійно проживають в Росії, або навіть є її громадянами - значно більше) друзів-росіян маю. В самій Росії тобто. Але де ж їх взяти більше?!! Нормальні, розумні, цікаві інтелігентні люди, науковці (конкретно мої знайомі зв'язківці-викладачі з  Пітерського Університету Зв'язку ім. Бонч-Бруєвича) соромливо відводять очі, коли запитуєш їх "невже вам комфортно жити і працювати при нинішньому путєнсько-мєдвєдовському режимі?!"
Натомість макєєвсько-єнакієвсько-донєцко-лідарастичні урки-окупанти елегантно, немов комод, вішають своїм лохторуватим виборцям-трамадольщикам лапшу на вуха, прикриваючись дружбою з отаким "вєлікім рускім гєгємоном" і гавкають про взємовигідні стосунки з таким "братнімблянародомнах". Називаючи "народом" таких же ж лідарасів, як і самі.
А ось ще прошу фільм один подивитися... І коротке пояснення до нього. І десять разів подумати про те з ким дружити. Бо ще мої мама покійна і обидві бабусі говорили, що дружити слід з достойними, або кращими від тебе. Але не з "іздєлієм №2".

Немає коментарів: