четвер, 9 червня 2011 р.

Ці чиновницькі морди ну ніяк не хочуть працювати і служити Народу, як належить

Ось сайт головного управління держкомзему по Рівненській області. Вказані на ньому контакти не працюють. Про e-mal я вже писав в березні ц.р.. А ось вирішив ще й зателефонувати на вказаний номер 69-53-56. Краще було би закалатати в рельсу, чи покамлати на бубні, бо ніхто трубу так і не взяв. Факсувати я не пробував, бо факсу не маю. Вони б іще телекс вказали і азбукою Морзе запропонували спілкуватися... Одним словом - бездарні ахтунги, що ж іще про них сказати. Цікаво, скільки бабла було списано цими проффесіАналами на організацію електронної пошти, сайту та телефонів.
Відповідно до вищесказаного я нарисував і відправив наступний лист на електронну адресу облдержадміністрації (цікаво, а та адреса буде функціональна? :):
----------------------------------
Доброго дня.
Мене звати Олег Гринчук
Я проживаю за адресою ХХХХХХХХХХХХ.
Хочу довести до відома посадових осіб облдержадміністрації наступний факт.
  • не працює вказана там електронна адреса zemlya1@icc.rv.ua
  • не відкликається вказаний там номер телефону 69-53-56
Іншими словами, вказана на офіційному сайті інформація є недостовірна, і, відповідно, зворотній зв"язок із платниками податків, на які утримуються чиновники даної структури, порушено.
Сповістити саме управління про даний факт я, натурально, не можу, бо, як бачите, не працюють канали зворотнього зв"язку. А особисто туди ходити і лаятися через чужу безвідповідальність в мене нема ні часу, ні натхнення.
Впевнений, що на організацію і електронної пошти, і телефону були затрачені немалі народні кошти. І, відповідно, мене обурює той факт, що електронна пошта не працює як мінімум з березня місяця ц.р. (я вперше в березні спробував туди написати).
Про те, що там робиться із розглядом заяв від громадян, я навіть говорити  не хочу. Я просто кілька тижнів тому офіційною заявою звернувся в органи прокуратури. Нехай вже вони виясняють чому громадяни по півроку і більше не можуть зрушити з мертвої точки провадження своїх земельних справ (наприклад, мій старенький батько).
Прошу прийняти відповідні заходи і змусити цей загублений в часі та просторі заповідник ледарства та дрімучої некомпетентності налагодити в себе елементарні комунікації хоча би ХХ-го сторіччя.
--
З повагою,
/олег гринчук
----------------------------------

3 коментарі:

Riko сказав...

Браво.

Олег Гринчук сказав...

2Riko: Дякую. Дойду хоч до Європейського суду (є хороший адвокат, час та натхнення), а таки примушу те гадюче кубло вибачитися перед батьком, мною і компенсувати всі наші збитки та моральні страждання.

Олег Гринчук сказав...

Сьогодні наніс візит в обласне управління земельних ресурсів, в котре подавав запит 06.05.2011.
Дівчатка в юр. відділі "порадували" мене, що термін відповіді (30 днів) продовжено ще на 15 днів. Ну, так... Згідно із Законом це мають право зробити. Що ж, зачекаємо іще. Вже небагато залишилось. Всього тиждень часу.