понеділок, 4 червня 2012 р.

Ще їдне підтвердження тому, що т. зв. "апозіция" - найсправжнісінькі ган.они

Not f.cking surprise, що Україну взяли в облогу пі.ари. Тобто, нищівні та непримиренні її вороги.
Що у зв'язку зі всім цим робити? - Розбудовувати структури, як це успішно та ефективно робила ОУН. Вивчаючи та запозичаючи її методи. І, звісно, роблячи поправку на інформаційне суспільство (інструментарій). Іншого просто не дано. Хіба вийти в паралельні світи і/або сподіватися на андромедян.
Я би вже приєднався до якоїсь такої структури, щоби принаймі дітям нашим лишити не голе місце... бо, повторюю, інших варіантів просто не існує. Альтернатива - жлуктити пиво на кухні і матюкати "злочинну владу". Здається, що за 20 років це вже повинно було стати зрозумілим, що "коли не ми, то хто?".
Ну а якщо починати зі старту, то треба накидати стратегічний план "що робити", "навіщо", "як" і "з ким". Враховуючи опір окупаційної влади та діяльність як платних провокаторів, так і звичайних зрадників.
Чому саме ОУН? - Бо це була одна із найбільш ефективних У СВІТІ організацій за всю історію нинішньої цивілізації. Організація, котра доволі успішно робила свою справу. Її методи роботи та конспірації до сих пір суворо засекречені нащадками НКВД/КГБ (СБУ, ФСБ, ...). Бо знають...

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

О. Щойно на інтерв'ю Ярослава Кендзьора попав. Таки переважно 5-та колона ця вся апозіция. КГБісти мля.