середу, 4 грудня 2013 р.

Як очевидець та учасник подій столичного #євромайдану хочу поділитися кількома думками

Власне, сабдж.
Змушений був тимчасово покинути #євромайдан, бо почалися проблеми з лівим оком (в суботу на полюванні ялинова гілка в густих зарослях шмагнула хвоює по цьому оку, а потім "майданні" вітер та мороз поглибили проблему). Ледь доїхав з Києва до Рівного (за кермом). Фактично "йшов по приборах" :). Тому нині підліковуюся. Потім повернуся.
Хочу розповісти про ряд особистих вражень:
  1. низький уклін простим киянам та представникам Галичини (Львівська, Івано-Франківська, Тернопільська області). Ви - супер! Вважаю за велику честь жити з вами в одній країні і боротися за майбутнє наших дітей. На жаль Волинь (та й інші регіони) поки-що ще не "роздуплились" в достатній мірі. Але вірю, що незабаром ситуація виправиться, і підтримка буде забезпечена звідусіль.
  2. практично всі прості люди, з ким довелося поспілкуватися, підтримують ось оці вимоги + вимога люстрації. Звісно, є й "перестраховщики", але їх, гадаю, не більше 10-15%. Переважна більшість все ж підтримують саме вказані радикальні вимоги.
  3. нині найважливішими оперативними питаннями вважаю:
  • припинити явно надмірний галімий ПєАр політєгів від "аппозыцыі". Дістали вже, с.кабл.дь, своїми шкурними інтересами!
  • негайно донести до "аппозыцыі" просту та ясну думку - хай навіть і не планують, що можна буде обмежитись результатом "любі друзі - 2".
  • формування "вахтових" бригад з регіонів, котрі позмінно повинні приймати участь у столичному "євромайдані". Кількість "постійних євромайданівців" в столиці повинно бути не менше 1 млн.. Тобто, всього активних "протестувальників" в масштабах України має бути порядка 3 млн. чол.
Тому, якщо хтось реально хоче позбутися нинішніх владних бидлоує.анів та (ОСНОВНЕ!) поміняти "Систему" - відривайте свої дупи від диванів та офісних стільців і, образно кажучи, йдіть активно відстоювати свої погляди на вулицю. У вас є унікальний шанс зійтися в реалі із сотнями тисяч однодумців - звичайних та простих проте одночасно прекрасних та красивих людей (на відміну від провладних свинячих рил) -  та гуртом щось зробити. Окрім того - великий кайф відчувати себе в колі людей, котрі не задумуючись віддадуть своє життя конкретно за вас, а ви - за них. Почуття такого братерства, поваги та шляхетної культури я не відчував рівно 9 років.
Тобто, панове, зробіть щось (хоча би до початку свого робочого дня та після його закінчення), незважаючи на те, що ця робота не оплачується баблом. Плата прийде пізніше і набагато важливіша за галіме бабло. Одним словом, не сидіть сидьма. За вас ніхто нічого не зробить.
Слава Україні!

Немає коментарів: