понеділок, 9 грудня 2013 р.

Широкомасштабна війна проти України. Інформаційна війна.

Категорично рекомендую прочитати дану статтю.
Спочатку за сторони нанокремлядєй йшла економічна агресія (до речі - це були лише "економічні" квіточки. Ягідки будуть згодом. І їх також доведеться пережити, якщо ми дійсно хочемо Свободи та Незалежності).
Нині ж москалями проти нас розгорнуті повномасштабні інформаційні бойові дії, які до цього часу проявлялися лише у вигляді періодичного вкидування дези та обробки свого населення відвертою брехнею.
Це далеко не жарт. Повторюю - це ВІЙНА. Один з її різновидів з точки зору сучасних геополітичних стратагем. Як перед Чеченською "кампанією", як перед вторгненням в Грузію. Цілями в цій війні є наші уми, наші настрої, наші емоції.
Каюсь, до прочитання вищевказаної статті час від часу й сам грішив непотрібними та навіть просто шкідливими песимістичними настроями. Нині ж усе встало на свої місця. Особливо після вчорашнього мільйонного Майдану в Києві.
І ще одне - запам'ятайте раз і назавжди. В умовах активних бойових дій нема такого поняття як "правильний", чи "неправильний" наказ. Ці поняття трансформуються у "вчасно відданий та виконаний наказ" vs "невчасно відданий"/"невчасно виконаний" наказ. Тобто, в таких умовах до поразки приводять в першу чергу бездіяльність та зволікання (не плутати зі спокоєм та витримкою!). Максимум, чим загрожує "неправильний" наказ - це досягнення результату із зайвими втратами. Але  все ж таки - це ДОСЯГНЕННЯ РЕЗУЛЬТАТУ на відміну від ПОРАЗКИ!

Немає коментарів: