понеділок, 15 березня 2010 р.

Знайомтесь - Енн Коултер. У нас про таких жінок кажуть - "кінь з яйцями" :)

Буквально щойно прочитав статтю "Оса под юбкой". І відразу захотілося "зняти шляпу" перед цією розумною, чарівною, мужньою та мудрою жінкою з сталевою волею. Якщо такі люди є в США, значить ще не все для них втрачено.

4 коментарі:

nehrebeckyj сказав...

Друже Олег. Ви мене глибоко здивували своєю політичною сліпотою. Це ж мерзотниця.

Олег Гринчук сказав...

2nehrebeckyj: та Ви що?! Прошу вибачення, а які є докази мерзотності? Де можна прочитати/ознайомитись з ними?

nehrebeckyj сказав...

Невже ви такої самої думки про іслам, як ця фурія? У вас на шиї "арафатка", тому я думав, що ви трохи поінформованіші в цьому питанні.

Олег Гринчук сказав...

2nehrebeckyj: Я,чесно кажучи, значно меншу увагу звертав на думку Коултер щодо ісламу, ніж на її відношення до всякого роду лицемірів та г..нів різного пошибу. А щодо ісламу... Я не можу сказати, що досконально розбираюся в цьому питанні. Хоча за час служби в радянській армії (механіком-водієм танка Т-62Д. З них більше, ніж 1,5 року на афганському кордоні. На щастя в бойових діях участь не приймав, тому моя совість чиста. На моїх руках нема жодної крові) постійно довелося перебувати в ісламському оточенні серед кавказців (осетини, дагестанці, чеченці). Більше того, я насмілюсь сказати, що серед них в мене було 2 справжніх друга. І саме тоді, мені здається, я зрозумів душу "ісламіста". Не "став ісламістом", а саме "зрозумів душу". Я нізащо не виправдовую тероризм. Це явне збочення. І терористи безумовно заслуговують на абсолютно рішучу відповідь (в питанні тотального терору вони, до речі, самі собі протирічать. Бо справжні мусульмани "не воюють з дітьми та жінками"). Крапка.