суботу, 20 березня 2010 р.

Яскравий приклад НЕпрофесійності (якщо це виявиться правдою)

Я приведу текст звернення також тут, бо, може, приберуть. Отож,
------------------------
МОЛОДІЖНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ
”СТУДЕНТСЬКЕ БРАТСТВО ІМЕНІ СТЕПАНА БАНДЕРИ”
м. Дубляни, вул. І. Підкови 1, тел. : 097 671 66 63; http: www.sbsb.org.ua; e-mail: sb.bandera@gmail.com
17 березня хостинг-провайдером було припинено обслуговування порталу Студентського братства імені Степана Бандери «Молодий світогляд» (www.sbsb.org.ua). Аккаунт порталу був видалений з хостингу без жодного попередження та пояснення причин. Всі дані було знищено, без права поновлення.
Спроби адміністраторів дізнатися про причини видалення завершилися без успіху. Причини видалення представники служби підтримки не вказали.
Редакція сайту протягом останнього тижня роботи розміщувала матеріали проти нового уряду, а саме Д. Табачника та іншої україноненависницької владної верхівки. Крім того на електронну адресу редакції сайту від невідомих адресатів приходили повідомлення з вимогами про зняття з публікації матеріалів. Цілком ймовірно, що саме це стало причиною видалення Акаунту.
Не зважаючи на це, сайт найближчими днями відновить свою роботу в тому ж режимі, просто з незначною втратою напрацьованого матеріалу.
Закликаємо вас, адміністраторів сайтів, журналістів, громадських діячів не стояти осторонь цієї проблеми. Висвітливши цю інформацію ви донесете людям правду про діяння злочинної антиукраїнської кампанії та вбережете свої Інтернет-ресурси від подібного втручання збоку.
Разом ми зможемо вистояти!
------------------------
Цікаво, що це за такий "хостер" був. Довідаюсь - напишу.
IMHO, видаляти будь-що, не пов'язане з виконанням закону - це просто кричуще аморально і незаконно для сервіс-провайдера
"Такі хостери нам не потрібні" /(С)/
Якщо описане - правда, то imho буде цілком заслужено, коли від такого хостера відвернуться всі його клієнти. Бо по великому рахунку це найгрубіше порушення всіх мислимих норм сервіс-провайдинга. Це плювок на морально-етичні норми, прийняті в середовищі SP.
-----
(додано об 09:37 ЕЕТ)
Вияснив, що сайт хостився на безкоштовному закордонному хостингу http://www.000webhost.com.
З можливих причин (котрі, однак, не є жодним виправданням) знищення сайту (але це лише догадка колег-адмінів) можуть бути:
- скарга на зміст сайту когось із незадоволених
(чи мало є на світі шовінюг та противників Степана Бандери?). І хостер, не розбираючись, грохнув його;
- розсилка спаму (політичного характеру) з сайту.
В любому випадку це є свідченням непрофесійності хостера. Але що з нього взяти - "безкоштовні послуги нічого не вартують" /(С)/.

Немає коментарів: