пʼятницю, 30 липня 2010 р.

Відеоролик щодо сутності так званої "московської церкви" опричнини/ВЧК/КГБ/ФСБ

За расцвет славянской дружбы,
За Святую Русь в бою,
Служит пастырь в церкви службу
Федеральную свою... /(С) ОлегS/
Сабдж. Сильний ролик, ага. Спеціально приводжу його тут, щоби й сумнівів ні в кого не виникало, що так звана "церква московського патріархату" віддавна не має нічого спільного ні з вірою в Бога-Христа, ні з біблійною мораллю, ні з духовністю, ні з, власне, церквою, як Тілом Господнім.
Об'єктивності заради слід сказати, що нинішня епоха, на жаль, характеризується загальним занепадом моралі. В т.ч. серед культових служителів і інших конфесій. Ну, але так званий "московський патріархат" без сумніву багатократно переплюнув геть усіх, перетворившись на вкрай агресивний найсправжнісінький розсадник усіх смертних гріхів, тобто повну протилежність до Божих заповідей та біблійної моралі. Ця мафіозна організація в рясах без сумніву є сатанинським кублом, яке, сподіваюсь, колись таки має бути знищене, і нова Московська Церква неодмінно має бути перезаснована на справжньому Христовому вченні.
Ну і, користуючись нагодою, приведу посилання на вельми цікавий матеріал-репортаж Олени Білозерської про Хресну ходу мирян УПЦ КП в Києві, приуроченому до річниці Хрещення Київської Руси-України рівноапостольним Великим князем Київським Володимиром.

Немає коментарів: