пʼятницю, 29 квітня 2011 р.

І знову про "державних" ублюдків...

Державний земельний кадастр (чи відділ земельних ресурсів - це одна й та ж кодла з точки зору кругової поруки, нічогонероблення, та вичавлювання з людей хабарів) донині абсолютно нахабно та цинічно відмовляється виконувати свої функціональні зобов'язання, а лише бреше і смокче з бюджету народні грошики.
Щойно знову от так собі "нічтоже сумняшеся" ці бл.дські кантори мабуть всоте поміняли правила та процедуру оформлення державних актів на право власності на землю. Спочатку говорили "час для оформлення - 10 днів", далі "...2 тижні", потім "...не справляємося, багато роботи, зачекайте ще..", а тепер взагалі сказали "ми й не приступали, бо мінялася процедура, а тепер треба заплатити, щоби... на наступному тижні дамо вам рахунки, котрі треба буде оплатити, а вже потім..." і знову жодної гарантії не дають, процедури не вказують і точної дати коли ж вже припиниться це бля.ство не називають.
Так що я вже майже впевнений, що старенькі люди (в їх числі і мій батько), котрі зараз зайняті оформленням актів на право власності на присадибні ділянки, так і не дочекаються цих актів, щоби продати свої сільські обійстя (підкреслюю - не землі с/г призначення, а присадибні ділянки!) і хоча би перед смертю якийсь час похарчуватися трохи краще...

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Як виявилося ДЗК не винний. Прошу в працівників ДЗК вибачення. Це таки різні кантори (із обласним управлінням та районним відділом земельних ресурсів).