четвер, 12 липня 2012 р.

Короткий звіт про автомандрівку на День Конституції

Лише зараз фотками кума поділилася і я маю трішки часу, щоби розмістити їх на блозі. Отже, про цю мандрівку я вже згадував. Ну, то ми її й реалізували :)

Із самого ранку нарисувався вельми великий трабл. А саме: ще й з Рівного не встигли виїхати, як відмовило ГБО на "танку". Був вимушений перемикнутися на бензин і заправити повен бак. А на нього не був виставлений кут запалювання, тому протягом всього маршруту був змушений тримати праву ногу на акселераторі. Інакше двигун тупо глохнув. (Як виявилося потім - на ГБО згорів впускний клапан. І ремонт тиждень потому обійшовся аж у 90 грн. :))
Так що весь маршрут проходив під знаком не повного задоволення від керування "танком". Втім це всеодно не завадило потішитися нашим чарівним Рівненсько-Волинським Поліссям. Нижче - фотозвіт про мандрівку.

Ще слід відзначити вельми приємну, чесну та сумлінну продавщицю одного із магазинчиків в селі Постійне. Вона чесно попередила нас, чужинців, котрих, можливо, вже ніколи в житті не побачить, які продукти в неї не варто купувати, бо вони несвіжі. Дай Вам Бог здоров'я, молодичко, і доброго чоловіка! А також здоров'я та долі Вашим дітям. Нинішнім та майбутнім :)
Внизу фотки з Базальтового (кар'єрів) та Суська (в Суську ми ночували в наметі над річкою. Все було прекрасно. І комарі зовсім не "діставали").

Грибочки на перших двох фотках ми знайшли на моєму з Тарасом старому місці поблизу с. Мочулки. Там посадка прямо над дорогою, про яку мало хто підозрює, що вона може бути багата на гриби :). Окрім грибочків відшукали ще кільканадцять бабок та червоноголовців. Сумарно - десь приблизно половину "стандартного" поліетиленового кулька.
А нижче вже пішли фотки із річки Горинь біля Суська. Де я аж ввечері розговівся (бо жіноцтво собі по 50 грамів пиячило всю дорогу, а я ж у них був кучером, тому не міг собі дозволити).
До речі, ввечері, коли посідали за стіл, зателефонували нашому товаришу Олександру Івановичу з Рівного (лікар реанімаційного відділення обл. лікарні). Запропонували йому приїхати, приєднатися і "відтопиритись" разом з нами :). Ну, то він нас запитав що маємо пити. І на нашу відповідь "віскі та пиво" сказав буквально наступне: "Віскі та пиво? Це добре. Багато не треба..." :))))

Немає коментарів: