четвер, 5 липня 2012 р.

За цих кілька день спеки вельми обридло пиво...

Сабдж.
І вчора згадав, що колись у Празі в подібній ситуації прекрасним тонізатором показала себе холодна горілка з холодним тоніком та шматочком цитрини :).
Вчора купив 2 х 2л тоніка "Швепс", 1 х 0,5л "Хлібного Дару" (класичного), 1 цитрина. Охолодив рідину в морозильній камері, і... насолоджуюсь вже другий день :). Одну 2л банку "Швепсу" та десь четвертину (125 г) пляшки горілки "приговорив". Плюс півцитрини Смак і відчуття бадьорості/прохолоди набагато приємніші та повніші, ніж від жлуктіння порошкового пива ("Павлівського" ж натурального тут нема :()

2 коментарі:

Frost сказав...

Аналогично, от нашего пива у меня живот разрывает. Перешел на такой же рецепт. :)

Олег Гринчук сказав...

Та це просто жопа.
Як іноземцям могла подобатись ця хімія...

Але є виняток. Сам недавно пив.
Пиво "Павлівське" із глибокого села Павлівка, що на Волині.

Рецептура (пише на етикетці): вода, солод, хміль. Все!
Пиво живе. Термін придатності - 7 діб. Так і має бути.
Смаком (неповторно-прекрасний смак! Отакого пива запросто можна випити відразу хоч би й 4-5 літрів!) дещо нагадує давно забуте "Мартовське", проте "Павлівське" на відміну від колишнього "Мартовського" не темне, а світле.