середу, 12 вересня 2012 р.

Прозрівша людина. Але опускати руки не годиться!

2 коментарі:

Руслан сказав...

Років зо п'ять тому якась палка партійно-патріотична душа передплатила мені на півроку газету "Волинь" (напевне знаєте - та, що нібито спадкоємиця Самчукової, хоча Самчук більше тяжів до мельниківців, але я не про те). Так от у ній було інтев'ю якогось музиканта, по моєму, з Харкова, на прізвисько Фагот. І на запитання що слід би було зробити аби зконсолідувати Україну (то було після Помаранчевої революції (?)) він відповів, що достатньо було би у відпустку оплачувати мешканцям Сходу проїз і проживання на тиждень на Заході і навпаки.

Після цього відео ще раз переконуюся - Фагот має муху в носі!

Олег Гринчук сказав...

В цій газеті "Волинь" років з 10, якщо не більше, пропрацював мій тато на посаді журналіста (за фактом, левову частину цього періоду головним дописувачем газети). І стояв біля її витоків разом із покійними В. Червонієм та проф. Степанишиним, сином останнього Сергієм та іншими старими рівненськими рухівцями (ще до розколу Руху).
А Фагот - це фронтмен відомого українського гурту "Танець На Майдані Конго" :). І він правий на 100%.
В садочок разом із нашим Андрійком ходив один хлопчик, батьки котрого буквально кілька місяців тому приїхали з Луганська в Рівне. Втікали від регіонального раю. Зараз це найбільш непримиренні ненависники януковоща та ригів. Вони в шоці від культурного та соціального життя Західної України. Хоча, як можна зрозуміти, їм також нелегко підніматися "з нуля" на новому місці.