середу, 5 вересня 2012 р.

Я тащусь із цих фальсифікаторів та продажних ублюдків


Вже мабуть тижнів зо два інтернет-простір переповнюють "воплі і соплі" продажних медійних ублюдків різних мастей про рейтинги інших, політичних, ублюдків.

Так, наприклад, одні лідараси нам втирають, що партія ригів продовжує лідирувати серед рейтингів (покажіть мені тих дебілів, котрі до цих пір "тягнуть мазу" за гопників!), інші лідараси верещать, що яйценюк та турчинов - проміжні чемпіони (ті ж яйця, що і риги, але вигляд збоку), треті - що комуністи, бл.ть, повернуть награбовані яхти (в тому числі ними ж) народу, четверті - що "тягнибок здійснив ривок" (цей чувачок безперечно знає чого хоче, але брехливими соціалістичними обіцянками ми вже ситі по горло! А до того ж - десь тут в мене на блозі є чудова уніанівська фотка, як Олежик та Пєтюня мило собі ручкаються, щиро всміхаються одне до одного, та воркують аки пара голубих..., соррі, голубів. Бажають, певно, навзаєм здоров'я та процвітання своєму лохторату)...
Але скажу так: геть усі "допущені до сукна та рулєтки" посилено та відверто працюють на іншу мету - за всяку ціну заблокувати інформацію про т. зв. "непрохідні" партії. Наприклад, Українську платформу "Собор" та Українську Національну Асамблею (ту, для котрої УНСО - бойовий загін).

Так от: шановне товариство! Не бійтеся і не вагайтеся голосувати по совісті! Відкиньте дурні думки "добре було би, але ж вони не пройдуть :(" Добре дивіться на партійні списки та мажоритарні кандидатури. Чи гідні там люди, чи не заплямували себе нічим. Якщо так - пішли вони нах!

Чому я вище згадав "Собор" (№1 у виборчих партійних списках) та УНА (№8. Це взагалі єдина більш-менш нормальна та рішуча права, консервативна, партія. Інших в Україні просто нема) - бо на мою думку там найбільше не заплямованих нічим поганим людей. І програми їхні достатньо гідні. А всіх цих "лідорів зі стажем всіх кольорів та відтінків" слід гнати поганою мітлою!

2 коментарі:

Олег Гринчук сказав...

Ось тут, до речі, описана одна із стратегій фальсифікації ригами виборів. Повісити б кількох фальсифікаторів для остраху іншим...

Олег Гринчук сказав...

А ось ще погляньте яких підорів ми понаобирали. Ну, "ми" - це сильно сказано, бо здебільшого підорів тупо вносили в списки іншиі підори, ще захланніші.