вівторок, 28 квітня 2009 р.

Надзвичайно важливе питання поставив один чоловік про міліцію! Читати та думати всім!

Сабдж.
Взято звідси. Приводжу тут повністю (лише з невеликою корекцією описок автора).
----
В 1994 году по всей Украине коммунисты, под видом перестройки, организовали собрания депутатов, в городах и районах, с цель проголосовать за вывод милиция из под контроля советов, .. и отправили протоколы об одобрении советами решения вывода милиция из подчинения властям. (Лично был на собрании и помню своё удивление). Связано было это очевидно с тем, что коммунисты стали терять контроль над советами.
Странно что ни один горе-политик [не сказал] об этом ни слова за 15 лет!!! Это преступление государства против народа.
А Луценко мечется и не знает как же управится с этой могучей «машиной» [, пребывающей] на содержании у народа и плюющей на народную власть.
Заметьте что после этого, за 15 лет, ни одной статьи в газете и ни одной ТВ-передачи о недостатках в работе этой закрытой вооруженной структуры!!!
Кто ж осмелится открывать рот против бесконтрольной полукриминальной структуры?
Там же за 15 лет „свободы”такие самовольные порядки установили что ужас! ... по понятиям!
У них свои передачи на ТВ-каналах для запугивания народа и прославления милиции. Показывают трупы не со стыдом, а с гордостью!!
Вы понимаете что такое милиция без контроля со стороны реальной власти в городах и районах?!
Люди добрые, как же так, что этот вопрос не является актуальным в стране???
Я верю в то что наши руководители даже не знают об этих изменениях с 1994 года. Они тогда не были политиками, а сегодня некому это им подсказать.
Никаких личных обид, просто объективно имею ясное представление о работе всей милиции в Украине и укрепившихся там порядках за 15 лет бесконтрольности. Преступность такова какую может себе позволить мораль преступного мира. Милиция на преступности зарабатывает и кое-как ведет статистику.
Иначе и быть не может в том положении в котором поставлен политиками орган, который тесно общается с преступностью и не контролируется властью и народом!
Поддержите тему и Вы измените радикально ситуацию в Украине!
Обратимся к президенту и премьеру!

4 коментарі:

Анонім сказав...

Думка слушна, але висновок ганебний... "абратімся к прєзерваденту і підорємьєру..." смішно.

Анонім сказав...

Згоден. Смішно. Але я просто механічно скопіював авторський текст.
Моя ж думка з цього приводу наступна (опублікував її тут: http://www2.maidan.org.ua/n/free/1240905092):

Вважаю, що зараз як ніколи актуальним є лозунг про "спасєніє утопающих".
Тільки коли територіально-культурні одиниці село-округ-район-область забезпечать собі хоч таку-сяку "альтернативну" (а насправді саму що ні на є реальну, на відміну від нинішньої т. зв. "державної") безпеку у всіх відношеннях, отоді вже можна буде говорити і про безпеку в масштабах всієї України. Не особливо питаючись дозволу у бляеліти, котра продасть і маму рідну. І не лише москалю/янкесу/зулусу/кіпріоту/etc, але й самому чорту.

Хіба ж не видко, що ми живемо не в той час, щоби хоч якось сподіватися на безмірно корумповану та гнилу "вертикаль". Зараз на порядок денний мають вийти горизонтальні зв"язки у вигляді реальної альтернативи нинішньому бандитському хаосу.
Все IMHO, звичайно.

Анонім сказав...

В тому-то й справа, що НЕМАЄ ніякої "вертикалі" - якраз те, що маємо, і є тими самими "горизонтальними зв'язками".

Тільки не міфічними "громадами" - не стало їх давно, тих громад, їх немає в головах у людей. Це "горизонтальні зв'язки" хабарництва, кумівства, друзі-дитинства, кланові ("колишні офіцери" наприклад).

Так що передача міліції в підлеглість місцевій владі означатиме лиш, що на місцевому рівні локальні "хресні батьки" перетворяться на справжніх середньовічних баронів - з своїми найманими озброєними формуваннями, тощо.

Уяви собі хрещеного батька, який обрався на голову Донецької облради, якому підпорядкована ще й вся місцева міліція?

Какоє лучєзарноє зрєліще, блядь.

Анонім сказав...

2другий анонім (як шикарно з анонімами спілкуватися! :):
Уявив. Ага. Ви також маєте рацію. І так погано, і так "не ажур".
Поки в головах у людей нема "громади", поки ті люди не відчули їх потребу та користь - нічого не буде. Так.
А як буде? Яку альтернативу окрім створення окремих ініціативних "громад" (а далі старий армійський прийом "дєлай, как я!") Ви бачите?