середу, 19 травня 2010 р.

Нова версія Global Traffic Map від TeleGeography

Цікаво. Чотири з тамошніх карт (найцікавіші без вибору imho :)) аж тут приведу. Перша (зліва в першому ряду) - це, власне, і є The Global Traffic Map 2010. Друга (справа в першому ряду) - це основний прогноз потоків голосового трафіку, спроектований на маршрути з більш ніж 100 мільйонами хвилин двостороннього трафіку за даними 2008 року. Третя (зліва в другому рядку) - це кількість передплатників послуг тієї, чи іншої відповідної технології за даними 2009 року. Четверта (справа в другому ряду) - ТОП-10 світових магістральних маршрутів за даними 2008 року.
По оригінальному посиланню люди ще пишуть, що всім бажаючим можна також замовити "тверду копію" цієї карти (розміром 0.9м x 1.2м), роздруковану на синтетичному папері Yupo. За 250 баксів, да. Я щось не виявив такого бажання, хоча карта таки цікава.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Хє. Таки прийшла карта в конверті формату А4 (конверт формату А4, а не карта). На кльовому глянцевому папері, все як і заявлено. Увага - на шару! Я просто в шоці. Отак от потратити на мене майже 7 баксів тільки за доставку, не очікуючи жодної користі/віддачі - це в наших людей просто в голову не вкладається. Дякую, шановні закордонні колеги!!! Думаю, куди ж тепер її повісити...