четвер, 5 липня 2012 р.

"А ларчик просто відкривався..." /(С)/

Ці лідараси спеціально спровокували розборки із "Законом про мови" та битву із Беркутом. Щоби відволікти увагу всіх від вчорашнього дня, коли вони абсолютно кримінальним способом (всього 73 мордяки в залі парламенту, котрі голосували чужими картками) вкрали порядка 270 МІЛЬЯРДІВ ГРИВЕНЬ НА РІК.
Я хочу вже воювати з цією пліснявою! Дуже хочу! Хочу позаганяти осикові кілки в цих лідорів.

2 коментарі:

Руслан сказав...

....... а я ще від «першого читання» дивуюся сам собі - чому КаКа мене хвилює не настільки сильно, як я чекаю від себе?.....
Тепер зрозумів - інтуїція!
;)

А якщо чесно - задовбали вони мене усі по саму покришку!
З чим іти на виборчу дільницю - поняття не маю! Противсіхство - безглузде і безперспективне, а ЗА голосувати просто гидко.
Позирав у сторону Кличка - але після публікації «Кличко постраждав під час сутичок біля Українського дому» на «Тижні» якось гидко стало - занадто вона піарна і чимось нагадала Хама з яйцем.....

Олег Гринчук сказав...

Я про це ще взагалі не думав (як йти, з чим йти і чи взагалі йти). Може прийти і намалювати ЙУХ на весь бюлетень... але чим це відрізнятиметься від дулі в кишені?

Серце підказує, що найкраще було би підпалити нах і верховну зраду і адміністрацію преза.
Але разом із тим прекрасно розумію, що це справа вельми професійних спеціалістів, до котрих я на жаль не відношуся :(. Ото тільки й що міг би бути "на підтанцівці".