середу, 21 квітня 2010 р.

Урка "Вітьок с Пєтуховкі" навічно здав кремлядям Севастопіль. Задля дешевого газу для Ахмєтова, Фірташа & Co.

Я не правник, але мені просто цікаво як це рішення яйценосного урки співвідноситься з Конституцією України? Стаття 17 якої однозначно гласить:
Стаття 17.
... На території України забороняється створення і функціонування будь-яких збройних формувань, не передбачених законом.
На території України не допускається розташування іноземних військових баз.
Тобто, якщо вже здавати територію під військові бази, то це було б потрібно змінити Конституцію, нє? Референдум там..., потім дві третини (300) голосів у Зраді. Чи урка з подєльніками вчергове (але ще нахабніше та цинічніше) висралися на Конституцію з високої гірки?
Ну тоді висеруся на неї і я. І, мабуть, задумаюсь над створенням та забезпеченням функціонування "збройних формувань, не передбачених законом". Хахлів до тями приводити, курва.
(Додано 21.04.2010 16:50 ЕЕТ)
Мені підказали, що спеціально для цього випадку в Конституції є Розділ XV "Перехідні положення". Пункт 14 котрого гласить:
14. Використання існуючих військових баз на території України для тимчасового перебування іноземних військових формувань можливе на умовах оренди в порядку, визначеному міжнародними договорами України, ратифікованими Верховною Радою України.
Але всеодно тоді для ратифікації треба 300 ахтунгів з Верховної Зради. Якщо "апазіция" пропустить цей договір - "апазіцию" слід негайно вішати на гілляках та садовити на палі разом з "донецькими урками". Чим і слід буде безпосередньо зайнятися при такому розвитку подій. Час гнилих базарів закінчився. Тут вже тупо торгують територією України оптом та вроздріб. Треба осатанілу наволоч загнати назад у стійло. Або, для загальної користі, в біореактор.

Немає коментарів: