четвер, 15 квітня 2010 р.

Облом-с з виїздом на рибалочку :(

Задумав виїхати сьогодні на кілька годин на рибалку. Отак от сісти в свій "танк" і куди очі дивляться поїхати собі, знайти безлюдне місце, котре сподобається, сісти на березі і закинути дві вудочки. Ще й спеціально вночі росовичків наловив під цю думку (в надії, що, може, сомик попадеться який-небудь). Взяв невеликий стілець під "п'яту точку" (бо на сирій землі зараз сидіти зовсім некомільфо), дві вудочки, два спінінги, підсак, пару батерів, термос з чаєм та фотокамеру. Коротше, повністю налаштувався на нірвану.
Але ще по дорозі з дому до газової заправки спантеличив мене якийсь підозрілий шум ходової. І проїхавши до заправки туди/назад (а це десь біля 8 км) я зрозумів, що їхати в таких обставинах нікуди не можна. Виліз з "танка", обдивився ходову, нічого не побачив, звичайно, проте відчув явний запах каленого заліза. Мабуть десь-таки підшипники полетіли.
Плюнувши спересердя, повернувся додому :(. Ще по дорозі назад домовився зі своїм механіком, що завтра зранку зажену "танк" до нього на яму і він подивиться що там сталося.
Засада, сцуко... :-/

Немає коментарів: