вівторок, 20 квітня 2010 р.

Дмитро Табачник не лише нацист та злодій! Він ще й псевдонауковий шахрай!

Я вже вділяв цьому аморальному типові (котрого відомий урка "Вітьок с Пєтуховкі", зручно підставивши свій анус кремлядям для "пользованія", назначив міністром освіти та науки спеціально в піку українським патріотичним силам) кілька слів щодо його нацистського світогляду. Тепер виявляється, що чуваг до всього ще й шахрайським способом "зробив" собі кандидатський та докторський дисери.
В принципі тут нема ніц нового і ніц дивного. Вся бляеліта фальшує дипломи, наукові знання і все, що може, бо не годні чесно їх заробити (тупі шопєсдєтс). Що "мандарини" (Зварич, Кислинський), що "голубці" (тут їх просто дох. Влом перераховувати), що сіро-буро-рожево-малинові (а тут ще більше). Довбо$бізм партійних кольорів не має.
Нє, цю державу треба ламати до самих основ, і все будувати з нуля. Бо ахтунги всіх мастей вже все, що могло бути скомпрометовано, скомпрометували. Буквально все. Цікаво, це такий диявольський план чийсь був? Але навряд чи ми про це достеменно колись дізнаємось. Тому "Роби, що мусиш, і будь, що буде!" /(С)/
Конституційній Асамблеї - ТАК! Україна - понад усе. Ворогів - на палю.

1 коментар:

Олег Гринчук сказав...

Ось тут розміщена ще більш детальна інформація про безуспішні пошуки журналістами наукових здобутків нациста, а за сумісництвом ще й "дешевого клоуна і казнокрада" (це мінімальний набір. Думаю, що скоро додасться ще й шахрайство зі службовим підлогом :)) дімона табачника.
І носить же земля подібних гандонів... Тьху, бридко навіть дивитися на те огидне мурло.