понеділок, 26 квітня 2010 р.

Розвідка рибалки в новому місці (біля села Метків)

Власне в минулу суботу (24-го квітня) вирішили з друзями гайнути куди-небудь на рибалку. З метою пополоскати в річці Горинь росовичка та мотиля :).
Вибір місця був за мною, то ж я особливо довго не думав, а запропонував поїхати в нове (для себе та й для друзів) місце в околицях села Метків. На розвідку. Бо відомо було, що практично всі "потомственні" рівненські рибалки їздять саме в ті місця. Ну то захотілося мені подивитися на них також.
Отже, домовились, що я з синочком виїду танком з дому десь біля 5-00 ранку і по дорозі підберу друзів Сашу та Ігоря. Саша проспав, бо в нього була досить бурхлива п'ятниця :). Правда, досить швидко зібрався і прибіг на домовлене місце, де ми з Андрійком на "танку" вже хвилин 20 чекали на нього. Але як тільки прибіг та вмостився на переднє сидіння "танка", то відразу виявив, що забув вдома в льодничці мотиля :). Так що по-любому довелося нам всім їхати до Саші додому за тим драним мотилем. Ну, але нарешті таки з Божою поміччю виїхали з центру, підібрали на Луцькому кільці Ігоря і без пригод добралися до потрібного нам місця.
На місці за хвилин 5-10 розгледілися та розібралися де нам всім краще присісти, далі поснідали похапцем, ну і присіли :).
І за години три так і не побачили жодного кльову. Ні на росовика, ні на мотиля. Найуспішнішим зі всіх присутніх на березі риболовів був мій сусід-дідуля, котрий сидів від мене метрів за 20-25 ліворуч, і таки умудрився піймати одного підлящика грамів на 40 :).
Натомість, охоловши до рибалки, ми вже травили бесіди, наминали привезені бутерброди (хлопці ще й пили по 100 грамів :) і підтримували багаття. Не стільки ми, як Андрійко, котрий від народження м'яко кажучи небайдужий до вогню. І для нього розпалити та підтримувати багаття було справжньою радістю :).
Після трьох годин повної відсутності кльову ми переїхали прямо до мосту-дамби і я спробував ще половити й на спінінг. З тим самим успіхом, що й на росовика :).
Нарешті, остаточно плюнувши на рибалку, ми зібралися та й поїхали додому на Рівне. Проте природа була чудова і ми таки добре відпочили. А що нема риби - то не біда. Наша риба від нас не втече :).
Нижче пропоную увазі відвідувачів блогу короткий фотозвіт про нашу поїздку.

Немає коментарів: