неділю, 5 вересня 2010 р.

Спробував "втикнути" у 'фільм-комедію' "Спецназ по-рускі 2" і мало не блюванув :)

Кремляді послідовні, ага. Все в інших народів, що відгонить реальною культурою, чесністю, чи патріотизмом, в них викликає зоологічну лють. Бо ж якщо самі по маківку у лайні, то неодмінно хочеться забруднити лайном і всіх оточуючих. Перефразовуючи відомий популярний вираз, так і хочеться сказати "кремліш швайне" :)
Якщо латиські прикордонники та тюремщики не беруть хабарів - значить лохи кінчені. Якщо "кровава гебня" (колишній диверсант НКВДист) дістає 3-хрічний термін ув'язнення за вбивства латиських мирних сільських жителів в часи 2-ї світової війни - значить він герой, а вся Латвія - фашисти. Українці - загалом нешкідливі, але традиційно вельми зрадливі та користолюбні придурки-хахли, котрих просто слід загнати назад в стійло під "братню руку" кремлядя-москаля (хоча їх гріх українцями називати. Звичайні совкові амеби, котрі проживають на українських територіях), мусульмани - страшні тероризди, америкоси - прямий ворог.
Одним словом, не фільм, а традиційна кремлядська смердюча пропагандистська жвачка для внутрішнього споживання вічно п'яним люмпеном. З чітким месиджем до нього: "навколо в цілому світі одні вороги. А воха путєн і кровава гебня - цяці і захисники".
Тьху. Хвилин через 20-25 вимкнув кретиноскоп, пішов вимив руки з милом, прополоскав писка холодною водою, випив кави і легким зусиллям волі викинув з голови ту блювотину.

Немає коментарів: