середу, 22 вересня 2010 р.

Хм... Все ж таки, маю сподівання, все _у_нас_ буде добре :)

ТОркнуло. Причому відразу із самого початку розповіді. Ось цитата, після котрої запоєм прочитав весь цей звіт про "жахи їхніх містечок":
"Иногда по несколько часов в полной темноте мы ехали по степи или полупустыне. Так было в Хакассии, Тыве и в предгорье Тибета. Здесь очень красиво. То есть ОООчень красиво. Кажется, нигде в мире нет ничего подобного. Но кое-какой негатив я все-таки заметил: СТРАНА УМЕРЛА. Без преувеличения. Но никто этого не заметил. Просто о ней давным-давно забыли."
Ще одна:
"Одним словом, Сибирь и Дальний Восток потеряны однозначно. Все здесь ругают китайцев, но понимают: кроме как от них, ничего хорошего ждать не приходится. Хорошее - муж китаец, работа в китайской компании, китайские фрукты, китайские рестораны, отдых в Китае... Путина и Медведева в этих краях называют просто: "педики"".
І ще:
"И жалко, и страшно. Каждый в отдельности - хороший. А все вместе - беспомощное трусливое быдло, которое за обрез никогда не возьмется."

2 коментарі:

Анонім сказав...

Читав цей звіт та потім подивився в інтернеті про Братськ.
Моє враження - написано щоб більше читали, "цветисто", та до дійсності текст має не дуже близьке відношення.

Олег Гринчук сказав...

Здоров був, Володю.
Ну, не знаю-не знаю... Аргумент "подивився в Інтернеті" мені видається ніразу не переконливішим, ніж оригінальний допис.
Так само, до речі, як і російська вікіпедія, яку вельми часто плутають із "парканом, за яким дрова лежать" :)))
Треба, мабуть, було би очевидців з інших регіонів Росії запитати. Котрі бували останнім часом у місцях, описуваних автором оригінального допису. Місцевим жителям віритиметься не дуже. І не лише з причини "регіонального патріотизму", а просто, можливо, тому, що їм буде ні з чим порівнювати.