пʼятницю, 10 вересня 2010 р.

Продовження вчорашнього вдалого "полювання"

Хє-хє-хє... сьогодні було чисто "грибне" продовження: моя Ольга прийшла зранку з роботи з добового чергування і відразу почала тероризувати нас з Андрійком на предмет поїздки в Суські ліси на польські гриби (чесно кажучи, це я так образно про терор кажу, бо ми й самі вельми хотіли до лісу :). Бо їй подзвонила вчора ввечері теща (ну, це мені вона теща :) і повідомила, що позавчора назбирала мало не "коробку" малесеньких польських грибочків ("коробка" - це великий кошик. Відер, мабуть, на два. Так кажуть в Суську).
Отож, ми виїхали в 11-00 до Суських лісів, а у 18-00 вже були вдома в Рівному (після лісу ще готували у тещі вдома смачний обід зі смаженими грибочками та картопляним пюре і, само собою, обідали/чаювали).
Результат - за приблизно три години перебування в лісі ми всі разом назбирали десь із півтора великих відра малесеньких апетитних польських грибочків. Он щойно Ольга закінчила їх відварювати (вже в нас вдома у Рівному). Буде завтра маринувати і закривати в банки на зиму. І потім ці грибочки чекатимуть на дорогих та шанованих гостей 8-).

Немає коментарів: