четвер, 3 травня 2012 р.

Кліпчик так нічого. Як мінімум непогано стимулює до...

Власне сабдж. Особливо, коли згадати, що мєнти та ВВшники в кількісному та якісному  (зброя) відношенні якось так непомітно за останні 2 роки нереально виросли (а армійські частини навпаки - неухильно скорочуються) і нині в кілька разів переважають особовий склад армійських частин. Матеріальне забезпечення (зарплати та премії) мєнтів/СБУшників/прокурорських/ВВшників/etc також не йде в жодне порівняння з армійськими офіцерами.
Чому ці лідори так роблять? Бо добре знають, що головна для них загроза внутрішня. Проте народ наш вельми яловий. Тому навіть коли осінні вибори провладні урки тупо відмінять, як свого часу вже відмінили весняні, то окрім "скігління" т. зв. "а-позиції" ніхрена не буде.

Ну і користуючись моментом хочу звичайно прорекламувати даний проект. Він заслуговує на це imho.


ПРО ПРОЕКТ
Сіль і Перець - це не телебачення. Це - антителебачення. Тут ви не побачити сюжетів, які можуть дозволити собі транслювати офіційні телеканали. Тут - територія без цензури і без "темників". Ви теж можете доєднатись до проекту, надіславши відео, яке, на Ваш погляд, є суспільнозначимим. Для цього скористайтесь закладкою "Надіслати відео".


1 коментар:

Руслан сказав...

Сабж - БОМБА!
Нібито - нічого нового, але за дві хвилини нагадує історію двох років.

І завершальний коментар преза - дуже доречний!

Дякую!
------