середу, 16 травня 2012 р.

Цікава ситуація з сімейкою Адамс.., соррі, Лубківських

Пригадую як ще при "помаранчевих" в Єуропі було піднялася серйозна інформаційна хвиля, майже цунамі. Інтерпол оголосив у розшук Маркіяна Лубківського. Сина "широко відомого у вузьких колах" письменника Романа Лубківського (старий - те ж ще той хамелеон.. до останнього вичікував "чия візьме" в часи Майдану-2004, а потім таки встиг вилізти на сцену, притулитися до Юща і потрусити бородою. Що, як виявилося, дало йому право вибору певних не вельми обтяжливих, проте далебі грошовитих посад). Інкримінувалося Мареку не що-небудь, а торгівля людьми (постачання проституток з України до Хорватії та Чорногорії і далі на Італію, Німеччину та інші країни). Більше того - Марек був одним із найголовніших організаторів в цій неприглядній справі. Прикривав "бізнес" з офіційної МЗСівської сторони, папери підробляв на "живий товар" і т.д..
І шкандаль був ой як непоганий. "Український" МЗС не знав як відбрехатись, що, погодьтеся, дивно для будь-яких органів окупаційної влади. Проте як не дивно, і як не гірко - але якось таки справу зам'яли (виявляється на Інтерпол також є політична управа) - пройшов час і згадок про Марека та його досвід у работоргівлі не давав навіть Гугль. І Марек взагалі щез із лідарастично-політичної авансцени. Я особисто періодично контролював цей процес, час від часу перевіряючи пошук. Прикиньте, це ж як серйозно слід було постаратись, щоби видалити з кеша всіх пошукових сайтів всі посилання на цю інформацію! І наскільки вагомими повинні бути "прохачі". Скажу відверто - це непідвладно нікому окрім супердержави. І держава ця - США. Видно, відгукнулися вони на уклінне прохання наших помаранчевих підарасів і вплинули на Гугль, Ягу та ін. так, що тим довелося почистити кеш своїх пошукових машин.
"Якщо на небі запалюють зорі, значить комусь це потрібно" /(С)/
Запасаємось попкорном і дивимося цей трагіфарс. Щось мені підказує, що Марека недавно послали нах, а він відразу не зрозумів, що таки потрібно туди йти. І тепер натяк перетворився у легкий удар під дих.
Гадаю, що зараз Марек повинен знову щезнути (піти нах, куди його й послала даунєцка гопота). Інакше буде ще цікавіше (турма сідєть) :)

Немає коментарів: