четвер, 31 травня 2012 р.

Українофобія в дії! Або як тамбовські та палестинські, сцуко, "братья" ненавидять все українське

Власне сабдж. Молодці, хлопці! Просто молодці!
Цитата: "До речі, ось сама стаття, в ній під заголовком "Українофобія в Росії" ви бачите "дірку" від малюнка (прим. моя - вже є і сам малюнок, 31.05.2012 10:39 EET). Цю статті ми створювали із великими боями... Як українофоби опиралися, ви не уявляте. Це найбільша в світі стаття, присвячена українофобії. Коли ми почали її створювати, навіть не було визначення цього явища - тому я попросив журналістів з УНІАН взяти інтерв'ю в патріотів на тему "що таке українофобія". Адже у Вікіпедії не можна писати від себе - можна лише на когось посилатися.
Більше за все нас там задовбують євреї - вони всі сидять на грантах та стипендіях і намагаються нав'язати свою точку зору на історію. А українці всі - саме ентузіасти."

2 коментарі:

Анонім сказав...

Честно говоря, евреи и россияне - это близнецы-братья, одинаково ненавидящие Украину и украинский язык. И те и другие считают себя "богоизбранным" народом, или народом-"богоносцем". И те и другие двумя руками признают Холокост, но отказываются признавать Голодомор. Каждый украинский еврей является рьяным патриотом России, и врагом "бандеровцев-националистов". Посмотрите на Табачника, или Вассермана - это украинофобы не меньшие, чем россияне из "евразийского союза". Поэтому украинцам пора расстаться с иллюзиями, будто-бы между евреями и так называемыми "русскими" есть какая-то разница. Для нас, украинцев, это единый украиноненавистнический кагал...

Олег Гринчук сказав...

Гм... можливо Ви й праві.
Хоча в мене багато друзів є як серед жидів (боронь Боже - це не зневага! Це прямий переклад із judes), так і серед москалів. І там, і там є абсолютно притомні люди.