неділю, 6 травня 2012 р.

Черговий "місячник здачі зброї"

Розпливчаста картинка з Інету має свідчити про те, що селяни Рівненщини масово володіють М-4, Узі, Мосбергами і купою іншого, виструганого з дерева і зробленого з пластмаси оружжя. Яке "добровільно здали" . А мєнти "відчитались".
А я вам скажу як насправді проходять у мєнтів ці "місячні". Звідки знаю - не скажу. Але ви й самі прекрасно знаєте, як такі штуки проходять.
Ну так отож: на кожен підрозділ, аж до самого "отдєльонного", спускається план на к-сть "стволів". Не геть дурнуватий і спившийся "отдєльонний" знає, що ці стволи йому взяти нізвідки, окрім як із свого сейфу. І тому пакує в цей свій сейф всяку х..ню всі 11 місяців, знаючи, що прийде 12-й. Тобто "місячник".
А в сейф таки реально пакується все: картонні рогатки, дерев'яні АК-47, відняті у старанного учня 8-го класу, пластмасові арбалєти, іржаві здобутки чорних археологів, забрана в лохів пневматика та "флоберія", вся така ж х..ня позичена в сусідніх мєнтів і т.д.
А потім робляться отакі розмиті фотки і вчергове звітується, що "доблєсним участковим полюховичем знову обеззброєна небезпечна банда волхвів-грибників-рецидивістів".
Шановні читачі, колеги, друзі! Давним-давно професійніть в Україні (а не лише у мєнтів) підмінена карго-культами! І це саме окупанти-п'ятиколонники та "бабкі за 1 кг грєчкі" кажуть, що "проект УкрАіна нє удалсЯ". А мені хочеться їх негайно розчавити між дверима. "Томущо" /(С) Лідор/.

Немає коментарів: