середу, 11 червня 2008 р.

Рибалка з ночівлею

Вдруге в цьому році був на сабджі :).
Знову ж таки з братом Тарасом.

Отримав масу задоволення, незважаючи на скромний улов та порізи на ногах (об черепашки, якими кишить дно канави, яку довелось неодноразово переходити сюди-туди). Особливо сильні порізи були у Тараса. Ледь ходить бідака...

Поки добралися до місця, то росовики в банці виявились напівдохлими - елементарно спарились (спека була десь під 35º), незважаючи на те, що перед виїздом старанно переклав їх травичкою. Ну але то таке...

Ніч була тепла та погожа. Багаття хоча й розвели, але воно нам зовсім не знадобилось - то й погасло само по собі десь за години дві.

Ну, щодо улову: на двох зловили десь близько 2-2,5 кг рибки та 2 раки середньої величини. Ну, якщо вже геть чесно, то практично всю рибку піймав мій Тарас :).

Риба була сама різна. Переважали окуні та йоржі-носарі.
З найбільших риб були: щучка десь грамів на 400 та карась грамів на 200. Причому майже вся рибка була піймана вчора ввечері. Сьогодні вранці не піймали майже нічого (ну, за винятком, можливо, двох-трьох невеличких окунців).

Пізно ввечері, коли намагався покласти до садка щучку, то садок зірвався з кілка і пішов на дно :). А там вже був практично весь наш улов.
Поматюкалися трохи... Але вранці заліз в воду, попірнав і хвилин за 5 нащупав садка. Витягнув його як і був - з рибкою. Так що все закінчилося ОК.

Ось фоторепортаж з місця нашої рибалки:







4 коментарі:

dreamkeeper сказав...

Дразнишся, да? :-\

Анонім сказав...

Ніразу не дражнюсь.
Голі факти викладаю :).
А емоції, якщо й присутні, то лише з приводу рибалки, а не злорадства :-Р

Анонім сказав...

А бороду зачем сбрил ;)

Анонім сказав...

1. Анонімам як правило не відповідаю, проте разочок зроблю виняток.

2. Ви мене або:
а) плутаєте з якимсь моджахедом
б) або маєте х..вий зір :)