четвер, 21 січня 2010 р.

Мдя... Переважна більшість кадрових агентств - повний ацтой!

Ну, "в кои то веки" зі зрозумілих причин вирішив поцікавитися пропозиціями та стилем роботи кількох наших українських агенств по працевлаштуванню. І зі здивуванням виявив, що сабдж :(.
Практично кожне кадрове агентство (правда, продивився їх всього штук п'ять. Але абсолютно випадковим чином) пропонує кандидату на пошук роботи заповнювати свою форму анкети (по своєму унікальному шаблону). Повторюю - відсилка свого CV в заздалегідь підготовленому форматі (наприклад, MS Word .doc, чи, там, Open Office .odt) не катить! Ви мусите на сайті кожного кадрового агентства заповнити унікальний, лише цьому агенству характерний, шаблон!
Не знаю як кого, а мене це просто вбило. Це що, я маю окремо трахатись з кожним шаблоном??? Та фігвам! До побачення, дорогі агентства! Ви хочете "не напрягаючись" тільки бабло рубати, скинувши переважну частину чорнової роботи на співшукачів (по типу реалітних агентств)? Благородна мета, да. Але я тут точно вам не помічник.
Якщо у вас нІкому перевести у внутрішній, тільки вам зручний, формат анкети співшукачів, то я цього для вас також робити не буду. Ібо... з непрофесіоналами не спілкуюсь.

Немає коментарів: