вівторок, 2 листопада 2010 р.

Страшна трагедія в Клевані :(((

Вчора взнав, що трагічно загинули двоє моїх друзів дитинства. Вітя - 1963 року народження, а Іван - 1965-го. Ця звістка мене вразила до глибини душі. Немов обухом по голові. Ми змалечку росли разом в одному дворі (мої батьки та батьки Віктора працювали в одному й тому ж госпіталі для інвалідів війни, а Іван з мамою, бабусею та дідом переїхали на сусідню вулицю із села Сухівці), грали разом у футбол за одні й ті ж команди. Вітя і Іван були навзаєм старі-престарі друзі, про котрих кажуть "не розлий вода". Хлопці здорові, немов грім. Працювали останніх мабуть років з 15 в лісі (на вирубці).
Поїхали в суботу на рибалку з ночівлею в с. Деражне. А вранці в неділю місцеві люди знайшли їхній майже цілком спалений намет, обгорівші мобіли та особисті речі (теплий одяг). А дещо пізніше мєнти виловили з річки Горинь два трупи.
Офіційної версії трагедії ще не оголошували, йде слідство та проводиться кримінальна експертиза. Але люди висловлюють здогадку, що, можливо, хлопці ввечері трохи "перебрали", позасинали з тліючою цигаркою (Іван палив, а Віктор, здається, ні), вночі від цигарки почалася пожежа, вони прокинулися і очманілі, в палаючому одязі, кинулися з берега в річку, щоби погасити на собі вогонь і потонули.
Хоча... двоє здорових молодих чоловіків... не знаю...
Царство вам небесне, друзі.

Немає коментарів: