четвер, 17 березня 2011 р.

Черговий "развод лохів та лошиць"

Вже колись давно піднімав тему всяких кидал типу ООО "Ручка-сучка-дрючка". І був там очевидний висновок: будь-які некваліфіковані роботи "на дому" - сабдж.
Щойно дружина підійшла зі свіжим (№11 (780) від 17 березня 2011 р.) номером газети "Вісник + К", де на 15-й сторінці в правому нижньому куті було надруковано наступне оголошення (див. скан). І попросила подивитися в Інеті, чи є якась інформація про це загадкове ТОВ "Вілон". З причин, вказаних в минулорічній статті, я на 100% відразу був переконаний, що це чергові "Роги та копита" (точно як і приїзди "тільки на один день" всяких знахарів та відьом), але таки вирішив подивитися.
Проте чуда не сталося. Як і слід було очікувати, база даних ЄДРПОУ жодного підприємства з назвою "Вілон", чи "Вилон" не містить. Так що "ПРЄВЄД, КИДАЛИ!" :)
P.S. Назва вулиці в Києві (Ілліча, сцуко!) "доставила". Щоб ви вже там показилися зі своїми іллічами, сталіними, тоббачнєгами, єнакіївськими уркаганами, галицькими хрунями та іншою провладною злодійською шло.бенню (це як місцевих депутан так і "подотчотного насєлєнія" стосується). Справжніх українців за виконання розпорядження Президента про знесення символів совкового рабства садовлять в тюрми за тероризм, а мєдвєдопутєнським хахлам-мінєтщикам "завжди у нас дорога" /(С)/.

Немає коментарів: