четвер, 24 липня 2008 р.

Багатий, чи бідний? Погляд на життя.

Прекрасну і повчальну історію прочитав отут.
Мушу передрукувати.

Одного разу батько багатої сім'ї вирішив узяти свого маленького сина у село, на ферму, щоб показати синові, наскільки бідними можуть бути люди. Вони провели день і ніч на фермі у дуже нужденної сім'ї. Коли вони повернулися додому, батько запитав сина:
- Як тобі сподобалася подорож?
- Це було чудово, тату!
- Ти побачив, наскільки бідними можуть бути люди? - запитав отець.
- Так.
- І що ти виніс з цього?

Син відповів:

- Я побачив, що у нас є собака в будинку, а у них чотири пси. У нас є басейн посеред саду, а у них - бухта, якій не видно краю. Ми освітлюємо свій сад лампами, а їм світять зірки. У нас патіо на задньому дворі, а у них - цілий горизонт.

Батько втратив мову після цієї відповіді сина. А син додав:
- Спасибі, тату, що показав мені, наскільки багаті ці люди.

Погодьтеся: все це залежить від того, з якої точки зору дивитися на світ.
Маючи любов, друзів, сім'ю, здоров'я, гарний настрій і позитивне ставлення до життя, ви отримаєте все! Але купити що-небудь з вищеперелічених речей неможливо.
Можна придбати будь-які уявні матеріальні блага, навіть запастися ними на майбутнє, але якщо ваша душа не наповнена - у вас немає нічого!

Як багато людей не задумуюються над питанням, винесеним в сабдж. Нещасні люди... самі себе обкрадають незрівнянно більше за будь-якого злодія. З причини своєї, м-м-м, недалекості. Щоби не сказати глупоти :).

1 коментар:

Анонім сказав...

Г-н Ли недавно помог нам с ссудой, которую мы использовали для расширения нашего бизнеса. Процесс был потрясающим! Он часто связывался с нами, чтобы проверить и сообщить нам, что происходило во время погашения ссуды. Он был дружелюбным, доступным и всегда мог прояснить наши вопросы. У нас был такой отличный опыт работы с Беном !!
Свяжитесь с кредитным специалистом Беном Ли Электронная почта: 247officedept@gmail.com Whats-App: + 1-989-394-3740