середу, 3 вересня 2008 р.

Урра! Завтра на рибалку (зі спінінгом)!

Прекрасно вчора попрацювавши фізично (вибирали картоплю з братом на городі батьків. Я вам скажу - це був "повний Пе" :)), вирішили здійснити сабдж. Розслабитися морально та фізично, так би мовити :). Тим більше, що пішли чутки про початок осіннього жору щуки.
Отже, з самого ранку (маршрутка з Рівного відправляється в 05-35) їдемо з братом Тарасом в район досить "крутенького" санаторію "Червона Калина". Там, кажуть, свого часу частенько збиралися на сходняк державні корупціонери рівня прем'єр-міністра та міністрів, а також інші бандюки, трохи нижчого гатунку :). Здається, кілька разів в тих місцях бував навіть Президент України. Щось там відмічав з кодлом свитою...
Почнемо рибалити зі шлюзу (вірніше, відразу нижче нього) та його околиць. Його добре видно в правому нижньому куті вищеприведеної карти (озеро закінчується дамбою зі шлюзом). У вигляді координат:
  • широта - 50°49'7.59"С
  • довгота - 26° 2'3.63"В
Потім плануємо обійти озеро з південного боку і вийти на дамбу (див. по центру карти) Координати дамби:
  • широта - 50°49'21.54"С
  • довгота - 26° 0'27.28"В
Ну і вже далі прямо понад річкою підемо до моста села Мочулки з координатами:
  • широта - 50°49'18.78"С
  • довгота - 25°59'34.58"В
Ну і ще одне - завтра я вперше візьму з собою більш-менш нормальний фотяк (Sony DSC-W130), котрий самостійно та спонтанно недавно купила моя дружина :). Заодно перевірю як він і що.
Звіт та фотосесію викладу завтра, якщо сильно не втомлюсь 8-).

Немає коментарів: